Privacy verklaring

Wij zijn toegewijd aan de bescherming van de privacy van onze klanten; Dit beleid bepaalt hoe we uw persoonlijke gegevens behandelen

Informatie die we verzamelen
We kunnen de volgende soorten persoonlijke gegevens verzamelen, opslaan en gebruiken
E-mailadres
Verzendadres
Factuuradres
Telefoonnummer

Uw persoonlijke gegevens gebruiken
Persoonsgegevens die op deze website worden ingediend, worden gebruikt voor de doeleinden die in dit privacybeleid of in relevante delen van de website worden vermeld. We mogen uw persoonlijke gegevens gebruiken om:
Geef onze diensten aan
Probleemoplossingen van onze klanten oplossen
Verzamel feedback om onze diensten te verbeteren
Bevorder veilige handel en handhaaf ons beleid
Doe andere dingen voor onze klanten, zoals beschreven bij het verzamelen van de informatie. Wij gebruiken geen persoonlijke gegevens voor enig ander doel dan aangegeven in dit privacybeleid of zoals anders geïdentificeerd op of voor het moment van verzameling.

Overige bekendmakingen:
Naast de openbaarmakingen die redelijkerwijs noodzakelijk zijn voor de doeleinden die elders in dit privacybeleid zijn geïdentificeerd, kunnen wij informatie over u verstrekken voorzover wij wettelijk verplicht zijn om dit te doen;
In verband met eventuele gerechtelijke procedures of toekomstige gerechtelijke procedures; Om onze wettelijke rechten te vestigen, uit te oefenen of te verdedigen (met inbegrip van het verstrekken van informatie aan anderen met het oog op fraudepreventie en vermindering van het kredietrisico). Behalve in het kader van dit privacybeleid, verstrekken we uw gegevens niet aan derden.

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens?
Wij nemen redelijke technische en organisatorische voorzorgsmaatregelen om te voorkomen dat u uw persoonlijke gegevens verlies, misbruik of wijziging verliest. Uiteraard is de overdracht van data via het internet inherent onzeker en we kunnen de beveiliging van de gegevens die via het internet worden verzonden, niet garanderen.
Als u op onze site geregistreerd bent en een gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand hebt, dient u deze gegevens vertrouwelijk te houden.

Beleidswijzigingen
Wij kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken door een nieuwe versie op onze website te plaatsen. U moet deze pagina af en toe controleren om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met alle wijzigingen

Informatie bijwerken
Laat het ons weten als de persoonlijke gegevens die wij over u houden, moeten worden gecorrigeerd of bijgewerkt.

Contacteer ons
Als u bezorgd bent over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens of vragen heeft over ons of onze site, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Terug